Bericht versturen
China Koffie Verpakkende Zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nana Liang

WhatsApp : +8613500113280

Free call
Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd.

Geëngageerd aan het Maken van de Beste Verpakkende Producten

Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Changxingspak Aantal werknemers: 100~110
Jaarlijkse omzet: 15 million-20 million Opgericht Jaar: 1992
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Guangdong Changxing Printing Services Co., Ltd werd opgericht in 1992 jaar.Het is een moderne drukkerij die zich integreert met de ontwikkeling van de industrie.productie en marketing. WHet bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige lamineerzakken, folies en etiketten met verschillende structuren voor de wereldmarkt, waaronder Europa, Amerika,Zuidoost-Azië Nieuw-Zeeland en Australië.

 

Ons bedrijf heeft meerdere malen samenwerkingsverbanden met Fortune 500 bedrijven opgebouwd door professionele teamservice en uitstekende ontwerpconcepten.Onze producten met BRC Global Packaging Standard certificeringen, FDA en Quality Safe gecertificeerd voor voedselcontact en we hebben een vergunning van de overheid op handelsmerk drukken.

 

China Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Changxing's principe is om u betaalbare verpakkingsoplossingen te bieden, concurrerende prijzen, capaciteit om consistent en tijdig te leveren.de verpakking van meel en tortilla's en alle aanverwante levensmiddelenindustrieën om de versheid van de producten te waarborgen. Kies ons voor een partner met volwassen ervaren. volledig geïntegreerde en moderne productiefaciliteiten en hooggekwalificeerde geschoolde expert, om een professioneel advies te krijgen;een offerte of bespreken hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

 

Onze onderneming is uitgerust met een geavanceerde Toshiba hogesnelheidsdrukmachine die de werkingsdoeltreffendheid kan verbeteren.We bezitten een Japanse Buzouno extrusie lamineermachine., uit Italië ingevoerde hogesnelheid droog- en oplosmiddelvrije lamineermachine, hogesnelheidssnijdmachine, Japanse IWASEI zakmachine,een machine voor hoge snelheidskwaliteitskontrole, bediend door een professioneel productieteam met een solide technische capaciteit, dat verschillende soorten zakken kan maken, waaronder kantverzegelde zakken, middenverzegelde zak, quad-verzegelde zak, stand-up rits zak, spout zak, platte bodem zak en verpakkingsfilm met verschillende structuur.

 

Geschiedenis

In de zomer van 1992 richtte Shunchang Liang Changxing Packaging op met de missie om de hoogste kwaliteit van flexibele verpakkingen in de industrie te leveren.

 

China Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

In de loop van de tijd ontwikkelde Changxing Packaging een reputatie als leverancier van flexibel verpakkingsmateriaal dat consequent betrouwbaar en van hoge kwaliteit was.Positieve mond-tot-mondverkeer leidde tot een trouwe klantenkring en gestage groei.

Bij Changxing Packaging is ons principe om anderen te helpen slagen.de gemeenschap en onze medewerkersWe zijn er volledig van overtuigd dat Changxing Packaging de beste plek zal zijn om te werken voor mensen die bereid zijn om te dienen, te leren en te groeien.

  • Uitstalling

China Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

CHANGXING streeft naar continue ontwikkeling, verbetering en een consistente hoge kwaliteit.We hebben merken geholpen hun unieke verpakkingsideeën tot leven te brengen.Van het creatieve concept tot de levering van de eindproducten, we zijn toegewijd aan kwaliteit, service en tijdigheid.

  • Aanpassingsproces

China Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Wij werken al meer dan 30 jaar in de druk- en verpakkingsindustrie.Dus we kunnen u de beste OEM / ODM service te biedenLaat een bericht achter om te weten wat u precies nodig heeft.

 

China Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in