Bericht versturen
China Koffie Verpakkende Zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nana Liang

WhatsApp : +8613500113280

Free call
lopende band

 

Volledig geïntegreerde en moderne productiefaciliteiten met topmanagement zijn de garantie voor de productie van topproducten.Onze onderneming beschikt over de wereldwijd toonaangevende computergestuurde hogesnelheidsgravure-drukmachine waarvan de druksnelheid meer dan 300 mm in en

een professioneel productieteam met een sterke technische capaciteit om verschillende zakken en verschillende materialen van het product te produceren.

Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

HIGH-SPEED NON-SOLVENT COMPOSITE machine
De uit Italië ingevoerde NORDMECCANCA soventess laminator is een composietapparaat met meerlagig composiet met behulp van soventvrij lijm.het wordt veel gebruikt in voedingsmiddelen, geneesmiddelen, dagelijkse benodigdheden en andere industrieën vanwege het oplosmiddelvrije residu, energiebesparing en milieubescherming.

 

Zuiveringswerkplaats
De zuiveringsworkshop is strikt in overeenstemming met de internationale productiestandaarden van geneesmiddelenverpakkingen om te implementeren,met een hoogwaardige hygiënische omgeving om de productie van uitstekend geneesmiddelpakket te garanderen

 

COMPOSITE-machine

De uit Italië ingevoerde NORDMECCANCA soventess laminator is een composietapparaat met meerlagig composiet met behulp van soventvrij lijm.het wordt veel gebruikt in voedingsmiddelen, geneesmiddelen, dagelijkse benodigdheden en andere industrieën vanwege het oplosmiddelvrije residu, energiebesparing en milieubescherming.

 

Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Verwelkomt alle OEM/ODM-projecten

We hebben de ervaring, capaciteit en R & D-middelen om elke OEM / OEM-integratie tot een glansend succes te maken!Changxing Pack is een uiterst veelzijdige Chinese fabrikant met de mogelijkheid om uw concepten en ideeën te brengen in print- en verpakkingsoplossingenWe werken met individuen en bedrijven in alle stadia van ontwerp en productie, van concept tot afwerking, in een zeer gerichte inspanning om producten en diensten op industrieel niveau aan u te bieden.

Zodra de klant ons conceptinformatie en gedetailleerde specificaties heeft verstrekt, zullen wij hem vóór aanvang van het project op de hoogte stellen van de totale kosten voor ontwerp, prototyping en geschatte kosten per eenheid.Changxing Pack werkt met klanten totdat ze tevreden zijn en alle oorspronkelijke ontwerpvereisten zijn vervuld, en het product voldoet precies aan de verwachtingen van de klant.

Changxing Pack is een ISO9001 en BRC gecertificeerd bedrijf.en ervoor zorgen dat de producten in elke fase van de productie strenge kwaliteitscontroles ondergaan.

 

Guangdong Changxing Printing Service Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

Ons team heeft meer dan 30 jaar ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologieën voor integratie in innovatieve en nieuwe producten.

 

We zijn specialisten in het nemen van een complexe nieuwe technologie, die kan beginnen als een concept gebaseerd op wetenschap, een universitaire proefschrift, of een whitepaper,en het ontwikkelen tot een levensvatbaar ontwerp dat kan worden opgenomen in een commercieel product.

 

Zodra de technologieën klaar zijn, kunnen we onze elektronische, mechanische en software-technische capaciteiten toepassen om een voltooid commercieel product te ontwerpen, klaar voor de marktintroductie.

 

Ons team beschikt over een brede ervaring in verschillende industrieën en technische disciplines, die we combineren om een geïntegreerde aanpak te volgen om een geoptimaliseerd O&O-plan te ontwikkelen.We hebben ook veel meer capaciteit dan ons team zelf.; we vergroten ons netwerk naargelang de behoefte om deskundigen uit universiteiten en het bedrijfsleven op dit gebied op te nemen, waardoor succesfactoren in complexe technologieontwikkelingsprojecten worden gemaksimaliseerd.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in