Bericht versturen
China Koffie Verpakkende Zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nana Liang

WhatsApp : +8613500113280

Free call

CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm

December 4, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm

Na de creatieve golf van verpakkingsontwerp in het decennium van 2023, blazen onze ontwerpers leven in gedrukte verpakkingsontwerpen met een verscheidenheid aan materialen,Grafische elementen en zelfs kleurenpaletten om een gevoel van luxe te geven., verfijning en opvallendheid, het verhogen van het percentage van het ophalen van uw product met slechts een blik.

Nu het jaar 2023 ten einde loopt, en de ervaring van in-house winkelen tijdens de pandemie toeneemt, is het tijd voor e-commerce.CX Pack heeft nauw samengewerkt met merken om de nieuwste trends toe te passen op elke productverpakking.Bekijk elk van deze opwindende trends die een essentiële rol zullen spelen bij het aantrekken van potentiële klanten van elk bedrijf.

Samenwerken met Fortune 500 merken
laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm  0laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm  1

Gedetailleerde illustraties die verschillende soorten transformaties laten zien, kunnen helpen om uw merken onvergetelijk te maken.Deze verpakkingen vertellen niet alleen het verhaal van merken of producten, maar worden zelf ook kunstobjecten.

1.Verpakking Druk is een kunstvorm

Consumenten zullen overweldigd zijn met de keuze en met zoveel merken en producten die er zijn.Het zal nog moeilijker worden voor merken om iets unieks en betekenisvols te creëren dat bij hun klanten resoneert.Daarom zijn er kunstzinnige ontwerpen met fascinerende ideeën zoals:kunstvorm"De nieuwe technologieën voor de verpakking van papier en papier zijn een van de grootste trends in de afgelopen tijd.

2.Minimalistische stijlen

Misschien hoor je vaak over deze term in huisversiering, maar in 2023, tHij is...Minimalistisch ontwerpDeze trend zal de verpakkingen in de toekomst een koel en scherp gevoel geven.EenvoudEn dan...Het gaat verder dan het tijdperk van het aantrekken van klanten door middel van kleurstapelingen, en de minimalistische kleurtonen laten consumenten het merk direct zien bij het winkelen,het bereiken van een meer prominent merk effect.

Tot nu toe is deze trend zeer goed benut om de meest tevreden moderne en frisse producten aan de ontvangers te leveren.

laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm  2

3Creatieve vormen voor traditionele producten

Natuurlijk, als uw traditionele producten al een bepaald merk effect hebben en ook een klantenbestand hebben.U kunt de verpakkingsvorm van innovatieve merkproducten kiezen en meer unieke creativiteit op het gebied van afdrukken en verpakken aannemenHet meest effectieve gebruik van deze verpakking is dat het merk constructieve vormen gebruikt om zijn merkbeeld te versterken en zijn merkverhaal te vertellen.

laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm  3

 

Onze ontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen. Elk jaar zien we veel concepten die spelen met verschillende vormen van verpakkingen.Er zijn veel werkelijke projecten die al op de planken staan en ons nieuwe constructieve vormen tonen voor traditionele producten..

4Doorzichtigheid waardoor kleuren door kunnen schijnen

Veel producten, zoalskosten of snacksDaarom wordt van merken verwacht dat zij de kleur van hun product afspelen en deze integreren in hun gedrukte verpakkingsontwerp.Het gebruik van transparante verpakkingen die de kleur van een product laten zien, kan een win-win zijnHet stelt merken in staat om zich meer te richten op het ontwerpproces en hun product centraal te laten staan, zonder het visuele belang of de impact van het uiteindelijke verpakkingsontwerp op te offeren.

laatste bedrijfsnieuws over CXpack Persoonlijke verpakkingsdruk is niet alleen een technologie, het is ook een kunstvorm  4

In de komende jaren zullen meer merken experimenteren met transparantie.het in verschillende lagen leggen van ontwerpelementen van transparante materialen en het gebruik van de kleur van het product als ontwerpelement om contrast toe te voegen en deze elementen te laten opspringen zodra het product van het merk erin wordt gegoten.

Nu je de trends kent die de wereld van de gedrukte verpakkingen in de komende jaren gaan domineren.Het enige wat nog overblijft is om die trends te omarmen en ze te gebruiken om je verpakkingsontwerp naar het volgende niveau te tillen.. Onze ontwerpers kunnen unieke verpakkingsontwerpen voor u maken. Dus aarzel niet om onze verpakkingen te controlerenHier. of als u vragen heeft, kunt uom te bereikenwijVoor meer informatie.

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in